Возен парк

Поседуваме нов и модерен возен парк

Нашиот Возен парк

Патувајте удобно до вашите омилени дестинации со нашите возила:
🚌 IVECO Feniksbus FBI 86T (31+2)
🚐 Mercedes Sprinter (16+2)